Busstidtabeller är ett jäkelskap!!

Ska jobba imorgon och skulle börja 12, men de går inte eftersom man inte fått tummen ur häcken och tagit körkort och bussarna till Örbyhus endast går varannan timme.. så ja kan vara där antingen kl 11 lr oxå kl 13.. morr.. dem har 2 bussar som går men ändå kan den inte gå en gång i timmen! Så de var bara å ringa till dem och höra om dem vill att ja skulle börja 11 lr 13, vi kom överens om 13 :) bra men ändå jobbigt då ja får jobba till 20 istället för 19..

Började dagen med att gå ut till pållarna och släppa ut dem små liven :) sen in och käka fruskost sen kom mamma igång me städningen så då vare bara att hänga me i farten där ^^ plockade in alla kläder i garderoben, tog upp stereon till mitt rum, ja den har stått nere sen nyår.. man e ju snabb.. hehe :P så ja tog upp den och installerade den på rätt plats igen. Var ut och hämta posten och hade fått ett brev från Svenska Islandshäst föreningen, dem sa att ägarbytes papperen var ofullständiga så ja är tvungen att skicka in både passet och en kopia på köpeavtalet. Så ja köpte sån där brevpåse så nu ska de skickas iväg imorrn. Då kanske ja kan få tillbaka passet med mitt namn inskrivet ordentligt i passet!! himla bra men omständigt blev de.. ^^

Var iväg till stan när vi var färdiga hemma och vi drog oss till ÖB och där hittar man ju aldrig ngnting.. lr hur.. ja handla massor, en hundbur, massa hundgodis (hundutställning på lördag), brevpåsar, hundtäcke (hihi ngt bortskämd hund tror ja.. ) hittade tyvärr ingen boll som ja skulle ge till Sara eftersom Kira såklart lyckades tugga av deras snöre. HON TUGGAR PÅ ALLT!! 

Efter ÖB var vi till Akvarie hobby ligger i Salabacke upptäckte ja, och vem bor där om inte Britt ^^ vi hittade massa fina fiskar där, och man önskar ju att man kunde köpa nästan allihopa.. ja kanske inte så många av varje sort som fanns, men en av varje iaf :P de blev iaf 5 st. Indianplaty och 12 stycken neontetror, fick 2 extra på köpet då hon råkade ta me dem i hoven. 1 Svärdbärar hanne och 2 olika sorters växter, våra fiskar har ätit upp dem andra...
Blev så fint i akvariet när vi kom hem :)

Efter Akvariehobby blev det Gränby centrum och där var ja färdig att strypa lillasyster, hon var hemsk att ha med sig. Hon hade säkert stoppat stora bomullstussar i öronen och ätit massa energipiller för hon tog all fart hon hade och skena altt hon orkade, och vem fick springa efter om inte ja... fyfan för att bo hemma ibland!
efter centrum blev de iaf Max och DÅ var hon lugn minsann.. skönt att få lite mat ro. Hemresa efter de och då somna monstret efter Björklinge så de blev iaf en halvtimme som hon va tyst på för sen var vi ju in till mormor så då vaknade hon ju till liv igen och hade återuppladdat batterierna.. 
planen för mig då var att fika hos mormor och sen gå till charlie me filmen på oss som troll när vi var ca 6 år :P 
De är roligt att få en flashback på den gamla tiden :)
Mamma kom o hämta mig där och sen åkte vi hem me våra firrar. Vi satte i påsarna när vi kom hem så att dem skulle få temperera vattnet lite.

Och nu har ja landat här och ska strax ut och mocka i stallet ^^ inte konstigt att man är som man är i huvet på dagarna när man aldrig kommer isäng nån gång.


20 Februari
Ja gårdagen var oxå väldigt händelse rik om än kanske inte så spännande :P
Började jobba kl 8 i Björklinge och när ja kom dit var "fröken" som ja skulle jobbat för där, ja hon hade bestämt sig för att inte ta ledigt iaf, men inte förrän sent dan innan så därför hade dem inte ringt mig. Ja jobbade till 12 istället för 16, men de gjorde inget för ja åkte in till Tierp och köpte dem där byxorna ja provat dan innan :P och en tröja som var skitsnygg! tycker iaf ja xD mamsen mötte mig i Tierp så ja åkte me henne hem. När ja kom hem fick ja ett sms av Sara, hon fråga om ja ville träffa dem o hundarna en stund så Kira fick leka lite. Och de gjorde ja, hon tyckte de var så kul att ha en likadan kompis, får se om hon är lika mot Alfons på lördag som hon va då ^^ innan ja hunnit därifrån så kom ett till sms av vickan då fråga hon om vi skulle ut och gå så de gjorde ja när ja kom hem, vi gick runt bullerbyn :)
stannade vi och tittade på Ulrikas fina hingst, ja skulle bara titta men då fråga hon om ja ville provrida honom och vem kan säga nej till de?! inte ja iaf :P de var lite skillnad att rida hingst mot mina små stela damer ^^ (ja dem kanske inte är så stela men i jämförelse me han så var dem plankor..) Så tack Ulrika för att ja fick prova :)
Kom hem sen och käka mat och sen vila ja en stund sen gick ja ut i stallet och gav hästarna lite mat :) sen bänkade ja mig framför tv:n de var ju GREYS ANATOMY :D såå bra program!


2 långa dagar som gått väldigt fort, o imorrn äre jobb som gäller hoppas kunna gå en prommis me hundarna på förmiddan.

C ya!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0