spal bån..

Do anybody know what I mean by that? well take a guess ^^

Ja idag har man jobbat först 8-14 vilket innebar att ja var tvungen att gå upp 5.30 :/ hade behövt gå upp tidigare då ja fick stressa som en tok för att hinna med allt :P men jaja imorrn börjar ja 7 så då äre bara att gå upp ännu tidigare om man ska åka me kurt.. *SUCK*
Skulle jobba 18-20 och åkte dit som ja skulle men sen när ja väl kom dit så kom de inga barn :/ så typiskt!
Men ja fick iaf betalt för 2 timmar :D så ja grät inte så länge.. :P

Kom hem och var ut och tog in pållarna, har insett att jag är TVUNGEN att ta av alla brodden på hästarna då Spök har börjat fått eget självförtroende och börjar bli rätt elak mot lillbirken :( vi som hade hoppats att dem skulle bli kompisar! vi får se hur de går efter vi släppt ihop dem i helgen... håll tummarna!!!

Nu ska ja gå å kika vidare på mötet med det okända sen blire duscha och skönhets sömn *asg* ja åtminstone de sistnämnda..



Bild 1: Kira är helförälskad i sin halvt uppätna boll Bild 2: Frida försöker de dära med att posa, men ja ger henne inte många poäng för den :P



Bild 1: Mammas och Millans fina snögubbe som dem gjorde igår :) dock borta idag :( Bild 2: Snölyktan dem gjorde, sitter ett ljus i den oxå men de syns inte så mycket på bilden dessvärre :( försöka lägga in en liten filmlänk på lyktan, filmade den för då slog inte blixten till då syns ljuset i den :)


Kommentarer
Emelie

Ja. marika sa det att dem har inskolning där. Visst är de söta..allrahelst Theo. Ja, bebistokig är bara förnamnet.

2008-02-07 @ 11:04:58
URL: http://emeliesellmander.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0