usch, usch, usch, usch, usch va ja är dålig på att uppdatera..

De händer mycket och lite på samma gång om ni förstår vad jag menar :S Jag har inte jobbat särskilt mycket, men planerat hela halva sommaren har ja lyckats med, ja har inte fått ngt jobb i sommar så ja lär väl gå hemma och dra fötterna efter mig... Mamma kom med den briljanta idén att ja skulle börja plugga ekonomi, de är en 1-årig utbildning här i Tierp så de lät faktiskt ganska bra tycker ja.. sista anmälningsdatum är den 15 Maj så ja har betänketid tills dess, de var ett infomöte om de där igår kl 17 men då skulle ju jag vara och träningstävla med Kira igår, lr ja jag skulle tävla med henne vid 18 tiden men ja visste ju inte hur länge de där höll på så ja skippade de, får ta och ringa dit istället :)

Igår blev Thokki kastrerad så han är numera en "det" :P nu ska han få gå kvar i Lill-frebro ett tag tills vi har gjort klart hagen så vi kan släppa alla där, ja vet inte om han ska hem en sväng emellan först men de visar sig när det börjar närma sig...

Måste beställa klipptid snart mitt hår är gräsligt just nu, de är för tjockt och för långt för att kunna göra ngt med, vore de bara långt så kanske de skulle gå men de är ju långt oxå =/

Jobbade mån, tis, ons och torsdag förra veckan samt måndag denna vecka, men lillebror har legat i halsfluss och ja va på dagis och tog baciller därifrån så nu har ja fått värsta förkylningen, har redan ställt in Izak en gång lär nog dessvärre göra det idag med =( är inte bättre alls sen i måndags, snarare tvärtom..

Nee nu ska ja gå å ringa Eva-Karin.. hon borde ha vaknat vid det här laget.. ja är rätt övetygad om de :P

Puss å hej!
Kommentarer
Mandy

Söööthundarna :)

Våra garderober är extreeemt stora. Lite för stora. Vi får plats med en häst till och med. Så jag tänkte ta ena av erat föl och gömma i min garderob. Jag vill haaaaa. Söööt. Den ljusa.

2009-05-07 @ 11:19:52
URL: http://eskestaavenue.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0