Lyssna på texten

Blaque- When the last teardrop falls

Vacker

Natasha Bedingfield- Wild Horses så himla fin..
Elin Ruth Sigvardsson- Lyckorus Oxå väldigt fin..


Trötter idag så de blev lite musik idag =)
 Imorrn kommer Issa och rider me oss :D kul! Issa har numera blivit stor! haha hon får besöka Apoteket röda näsan nu, alldeles själv! ;P

Nee nu sängen.. om ja ska kunna hänga med i Synds tempo imorrn, ska bli spännande att se vilken pålle Issa vill ha, jag misstänker Räkan lr Synd.. men vi får väl la se..

Natti natt och sov gott!

Puss & Kram

Grattis!!

GRATTIS ISSA PÅ 20-ÅRS DAGEN!! =D

Idag orkar ja inte skriva så mycket då jag bara hunnit jobba och göra stallet i stort sett =/ men lägger in lite bilder istället =) (texten tillhörande bilder ligger under bilderna!)

Frida, Berta & Kira 
Bilden tagen i somras

Otrimmad som attans men men ^^

Haha kolla in snökvinnan som Millan o Jens gjorde i början av snötiden, kolla in dem kvinnliga kurvorna :P

När ungarna är dumma stoppar vi ner dem bland halmbalarna! haha nee.. millan ställde sig i en grop mellan balarna =)

Nu får de räcka..
Orkar inte mer..
kommer nog ngn uppdatering inom en snar framtid ^^

Bye bye..  

Duktig idag :D

Idag har ja ridit bägge mina pållar, så duktig har ja varit idag =) den ena behöver travtränas och samling i tölten, och den andra behöver trav/galopp tränas för att stärka musklerna i rumpan och träna bärigheten, men de e ju så jävla lätt å träna på de när man har is som underlag... Synd var så satans pigg så de enda hon ville gå i var galopp, inte ett dugg läskigt lr hur?? :S och spöket var ungefär lika mjuk som en planka idag då underlaget var is och de tyckte hon inte om!

Vet inte var denna dag tog vägen :S

Imorrn ska mamma åka till en av hennes väninnor som ganska nyligen har gjort sig av med sina hästar och hade en hel del grejjer kvar som hon frågade om inte vi var intresserade av, och tanken var att ja skulle ha följt me, men dem ringde från Mattis idag och frågade om ja inte ville jobba imorrn och de säger man ju inte nej till! pengar e bra att ha ^^

Lägger in lite nyare bilder på bebisarna som inte längre är bebisar :P
MIn söta lilla trollunge Disa

Mammas lilla/stora bebis

Disa & SpökVisst e han stor?! han är nu ca 7 månader och har inte långt kvar till mammas höjd.. vart ska dem benen ta vägen..

En av mina älsklingar! dock den som ligger mig mest varmt om hjärtat.. ¨Taget i höstas, men de var en picture for the moment så de gick fort och bilden blev sné.. men fint iaf =)

Nu äre dags för duschen och sen sängen!
Natti natt.. bye!

Vilken helg!

Denna helg om ngn har bara rusat förbi! I fredags var ja ute i stallet och fixade i ca.. hmm.. 4 timmar (!) tror ja ^^ ja de behövdes ju för sadelkammaren har sett ut som det har varit en bomb där, vi har satt in hyllsektioner istället för den enda hyllan vi hade, ja den gamla är kvar den me för den är så stor och bra =) så nu har dem fått ngt sånär som på varsin hylla hästarna, Synd och Spök delar på en, Birk, Disa och Thokki delar på en, och Reykur får en själv fast han delar den med andra nödvändiga saker istället. Då de blev egna hyllor fanns det även plats för täcken där, så många täcken försvann från stallgången... va städat det såg ut på en gång! ja var rätt slut när de var klart..

Gårdagen formligen bara rusade förbi, började med att mamma skulle ut i stallet, men vad hittade hon utanför huset.. jo Disa och Spök stod på gräsmattan.. ngn (läs jag...) hade inte stängt boxdörren ordentligt, plus att trådarna utanför inte var uppsatta heller från skrapningen av paddocken så resultatet blev en häst på gräsmattan, lr ja 2 ^^ dem hade nog inte varit ute så länge för boxen var full av skit! ;P tur nog att dem stannade kvar på gården... Disa var för feg för att gå ifrån mamma så de var bara att ta på Spök en grimma och gå iväg till hagen för Disa följde snällt efter =) sen vare bara att ha ut dem andra pållarna och in och käka frukost, ut igen och ta in hästarna för att göra iordning dem eftersom Malin skulle komma och ha lektion, kul! mamma red Spök för första gången och de gick jättebra, ja red på Synd och de var lite spring i benen och testning eftersom hon vilat så länge nu. Efter lektionen gick ja in käka lunch, sen ut igen i stallet och mocka och gjorde klart ALLT så de bara skulle vara att dra in hästarna, när de var gjort var det bara in och duscha, sen garnerna tårtorna eftersom ja tycker de är så kul, hade ju gjort alla rosor och blad kvällen innan så de var bara att arrangera dem på tårtorna. när de var klart sprang aj iväg och började göra sig iordning, och sen när man var halvklar så sprang vi ut i stallet och tog in hästarna, ställde in hö så Issa bara skulle kunna kasta åt dem från påsarna. In igen och göra sig helt klar, sen åkte vi till Jonny o Emma, och fan ja har nog inte haft sådär kul sen förra nyår :D jag sov kvar hos dem tillsammans me Krisse, Pernilla o Jimmy, Linda och Morgan o Lisa. Bilder kommer från kvällen =)

Nu ska ja ta å sova strax tror ja.. ha de gött!

GRATTIS BRODER PÅ 25- ÅRSDAGEN!! 15 december..


Lisa o Emelie

De är lite flera bilder, men lite sämre kvalité på dem då de e lillasyster som knäppt dem, så dem får vara ovisade ^^
Men som sagt en helkul kväll! =D

Everything happens at saturday..

Hmm.. häcken full på lördag lr vad säger ni?? jag vill gå på Häst & Hund loppis på Svea och titta på julshowen på Tirk, och sen ska ja till Ickan på kvällen, fullt ös medvetslös ^^ Och om hästarna blir skodda imorgon som min käre morbror halvt om halvt lovade idag så då vill jag nog rida på förmiddan me..

Imorrn blire oxå rätt mycke o göra, mamma vill att ja ska följa me till Uppsala o träna, ska åka med Issa vid 15 imorgon och jobba i Örbyhus på dagis, lite spännande faktiskt =) Sen ska ju kjelle komma och sko oxå.. hmm ja.. eventuellt.. allt är ju relativt..

Imorse ringde vaktmästarn mig vid tjugo över sju och undrade om jag var hemma.. men nee ja va hos mamma så då frågade han om de var ok om han tog huvudnyckeln och gick in i min lägenhet och fixade hyllan ovanför spisen, och de var ju självklart! klart att man vill ha den fixad, ärligt talat så vet ja inte om att fixa en hylla ingår i deras arbete men Rolf e snäll han ^^ han hade varit och tätat fönster åt mig med, men bara ett :S och de var nederfönstret i rummet.. så, ja man kan ju säga att de hjälpte lite, nu har ja ju iaf 19 grader inne, men de drar fortfarande =/ vaktmästaren själv önskade att man kunde bygga igen dem där j***a takfönstren för det var problem med dem i hela huset! Alltså inte bara jag som lider av dem..  ^^

Nu vill nog mina fyrbenta vänner komma in och man vill väl inte göra dem sura ;P

Ha de!

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0