Kan det inte vara lördag hela veckan?

Då skulle denna enda lediga dag vara för evigt.. *suck* nu kommer jag att jobba imorrn och sen ska ja jobba i nästan 2 veckor, om räknar bort lördan och söndan näst-nästa vecka.. ja kommer nog att vara helt dö efter den här sommaren, men men man är väl rik lr nåt sen ;P ( yeah right.. as if..)

Nu har Sarah hjälp mig med gästboken på min hemsida så nu kan ni skriva där :D www.freewebs.com/kirevir

Idag har Sarah, Henke, Sofie och lilla William varit här, så Sofie och Millan har lekt och ja har busat me William och hundarna har lekt med deras Enya, så nu är vi nog alla nöjda och glada. Vi skulle bjuda dem på mat men precis när mamma ska göra iordning spaghettin så ringer deras telefon, så då är dem tvungen att åka hem, synd för dem att dem gick miste om den goda maten.

Har insett att livet som vuxen alltid är så kul, ok de kanske jag redan visste, men om jag säger såhär då, livet som icke fast anställd är inte alltid så kul, man tar de arbete man får och ibland jobbar man så mycket att man nästan slår knut på sig själv. Jag har insett att när jag får ett fast jobb så kommer jag nog inte att jobba 100% och ha såhär mycket djur samtidigt, man hinner ju inte ha ngn som helst fritid och man hinner knapp få den sömn man behöver. Nee kroppen klarar inte att jobba 125% hela tiden..

Bebisarna växer så de knakar, Thokki har inte långt kvar nu tills han är lika stor som mamma sin, och lilla pluttan som ännu inte fått ngt namn har oxå växt på sig ordentligt, även om hon är lååångt ifrån Thokki än :P Min kamera har gått sönder så de kommer att vara dåligt med bilduppdatering nu, vilket är synd nu när dem faktiskt har växt lite. Thokki har tappat de mesta av pälsen i ansiktet så nu är det bara att vänta på att han ska börja se tuffsig ut på kroppen. Lillplutten.. lr ja.. "storplutten"  kanske stämmer bättre ^^ Nu är iaf båda bebisarna försäkrade ordentligt så om det skulle hända någonting så finns det hjälp att få från försäkringsbolaget :)

Nu ska ja gå ut i stallet en sista sväng och pussa på bebbarna och deras mammor och sist men inte minst Reykur och Birk ^^

Ha de gött gott folk, jag vet att ja iaf ska försöka me de..

Puss & Kram

Direkt från Uskavi!

ja just nu sitter ja i husvagnen på Uskavi camping, ganska skönt att kunna ha internet med sig, så lite får man väl tacka åskan att den tog vårat lilla internet :P inget ont som inte har ngt gott med sig, lr?

Har iaf tävlat lydnad för första gången med Kira :D haha vilken upplevelse, men man kan inte göra ngt annat än att garva åt dessa små russlar med alldeles egna små vildhjärnor :P var och en hade sin egen lilla grej som inte gick riktigt som det skulle. Kira klarade nästan platsliggningen, om inte Foppa hade gått till matte så hade hon nog legat genom hela momentet. men då trodde hon oxå att hon skulle få gå så hon tittade till på mig och så började hon traska iväg *SUCK* aja ingen är proffs från första början ^^ hon tog inte heller apporten vilket inte var så överraskande eftersom vi inte tränat in den. Sen gjorde hon en tabbe som jag blev riktigt butter på henne för! I lydnaden så ingår ett hopphinder och de om ngt skulle hon väl klarat men NEJ (!) hon sprang bredvid... morr och knorr på henne! =/ Aja bättre lycka nästa gång de var första gången jag överhuvudtagen ens såg en lydnadstävling så de var bra gjort av henne och mig :D

Nu vill lillasyster titta på Hajar som hajar så hon ska få göra de :)

Ha de så länge! puss å kram skumbanan!!

jisses vilken övertalningsförmåga man har :P

Haha när man t.o.m kan övertala en data ^^
Här kommer fler bilder, så njut av de ni ser :D
Söt liten ål på ryggen!Så otroligt sött ansikte! precis som sin mamma.

Blir galen på detta internet!

Våran dator tycker bara att ja ska lägga in en bild.. de ville ju inte ja.. ja vill lägga in flera :/

Och nu är det bestämt att första fölet ska heta Thokki fast med den isländska bokstaven för th. Thokki betyder med behagligt sinne. Och det har han ju, han är gudomligt snäll!

aja nu äre dags för dusch, ska försöka övertala datan att lägga in lite fler bilder ;P

ha de!!

Nu kommer de lite bilder på de lilla underverket!! :DHon är dock ljusare än vad bilden visar, nästan isabell-färgad med röd ål :D


Jippie!!!

Nu har bebis nr 2 kommit!! :D:D ett litet gulligt fuxföl blev det, har dock inte hunnit sett vilket kön då det kändes som att ja ville lämna henne och bebisen ifred då båda 2 var helt slut, Synd var nog helt klockren när hon föla, allt gick "enligt beskrivningen" (om man nu kan säga så :P ) Bilder på underverket kommer imorgon när ja fått in bilderna på datorn :)

Nu ska ja vila en stund sen är det dags att gå ut för koll igen..

Byebye och gó natt!

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0