De va en lång dag..

Gårdagen blev en lång dag, älsklingen fyllde år igår så de började med att ja gav hästarna sen gick ja in och gjorde iordning frukost, en trevlig överaskning när man fyller hemma hos oss är frukost på sängen så ja tyckte att han kunde få det med :) myspys!! Efter frukost på sängen så åkte han och vi pysslade lite hemma men sen åkte vi till Tierp hem till hans mamma, vi kom fram till att det var bättre att vara där än hemma i hans varma, trånga lägenhet sen spenderade ja hela dan där, bortsett från att vi var tvugna att åka hem och smörja hästarna med insektsmedel för alla knott och mygg som var i luften, men sen åkte vi tillbaka för att hans bror kom oxå :) hälsade på Vickan en sväng med innan vi åkte hem..

En ganska skojig dag :D

Nu skk vi åka till stan och kolla på kläder till oss som vi ska ha på dopet nästa vecka :) kul!!

Tårtplaneringen pågår =D

Herrå så länge! ;)

En ganska lyckad dag hittills :)

Ja de e inte så ofta man kan säga de :P dock har ju bara halva dan gått än ^^

Idag har ja jobbat igen, och ja måste ju säga att man var äckligt trött på morgonen iom. att man klev upp 5 imorse.. men dagen blev bättre när det blev lite mer göromål så att man fick hålla sig sysselsatt :)

Just nu är ja hemma i Tierp å slöar, ska åka me mamma hem sen och sköta om pållarna lite, rida lite med kanske :) vi får se.. Igår red ja iaf upp Synd till hennes lille odåga till son och tog hem tunnan med 4 ben (Birk), nu ska Birk få gå någon dag me pållarna där hemma så så Disa får bli kompis me han igen, sen ska dem 2 lastas i transport och upp till samma hage som Thokki å Synd är i nu, dock så ska ju Synd och Birk hem igen sen :) Birk behöver INTE nå mängder med bete just nu...

Nu ska ja ta å slappa ett tag.. sen är de dags att åka hem med mamma igen...


Hej svejs så länge ^^

Är man aldrig nöjd?

Ja man klagar när de e för kallt, för regnigt, för blåsigt och i dag är de för varmt!! man e visst aldrig nöjd!

Har blivit tillfrågad om att göra tårtor till Lillys dop, måste kolla om ja kan hitta ngt spännande att göra, lär ju bli några stycken :D

Imorse var mamma å ja ute å red på Trostan och Synd, kan ju lova att de va en hel del broms och flugor då, ja klev iaf upp 6.20 och gick ut och gav hästarna då när älsklingen åkte, planen var ju att ja skulle ge dem vid 6 men de var ju himla skönt att ligga kvar i sängen ett tag till ^^ huvudsaken är att vi red iaf ^^


Ikväll ska vi åka till Henke å Sarah å grilla lite får se om Britt får följa med oxå =) ska ringa dit och fråga de..

Nu ska ja nog ta å slappa en stund på soffan, tar ett tag innan älsklingen kommer hem och då ska vi åka hem å fixa alla djur innan vi åker tillbaka till Tierp igen..

Ha de bra ^^

En lite bättre dag =)

Ja idag har det gått lite bättre för mig, de var lite roligare på jobbet, fick reda på att stolen som gick sönder igår blir fixad på måndag om inte ngn från Uppsala kunde komma ut tidigare då.. men de lär väl inte hända :P Dessutom har Trostan kommit hem idag :) han är så fin och var otroligt cool när han kom hit, på 2 minuter hade dem lastat om honom utanför Mc Donalds i Valbo :P ja ska ta lite kort på honom när vi släpper ut honom så får vi se hur han rör sig :D

Kommer att uppdatera med de när vi gjort de =)


Planen var att vi skulle åkt o tittat på SM på strömsholm i helgen men när vi fick höra vad bara inträdet kostade så ställde vi in det, lite synd för ja hade gärna velat titta på Jamila när hon tävla o på Disas pappa Segull, men ja får hålla tummarna för dem istället :)

Dags att röra sig igen!
Ha de bra tills nästa gång..

Bye bye!

Vrf ska alltid ja lyckas me de där?

Ja jobbade idag första dagen med Izak på dagis, och tror du inte på fan att hans stoll ska paja då?!! dessutom i det läget att stolen är med bromsarna nere i golvet.. *morr* de går inte att flytta stolen, och den där stolen använder han ju till det mesta där på dagis.. som sagt vrf ska jag altlid lyckas med det där fantastiska att ha sönder ngt.. :(

Aja en annan trevlig nyhet är iaf att Trostan eventuellt kommer hem på onsdag :) spännande!! Vi har fått tillåtelse till en hästhage som vi tidigare haft men som numera inte används, så vi var dit och kollade tråden och den var hel, så förmodligen släpper vi våra pållar där ett tag sen :)

Nee eftersom ja precis kommit hem från jobbet så ska ja slappa ett tag nu framför tv:n :)

Puss å hej leverpastej! ;)

Kan mycket men inget hända på samma gång?

Ja mycket har hänt/händer men samtidigt känns det som att livet står stilla.

I Tisdags fick vi ta bort Reykur och i torsdags var vi o tittade på en ny häst som vi nu har bestämt oss för att köpa så han borde anlända hit om ca 2 veckor :) Han heter Trostan den nya lille pojken, han är en gulbrun vallack på 8 år och är jättefin!! :D Han kommer från nästan samma ställe som Spök, ja köpte Spöket av Maria Berg och Trostan blir nu köpt av Jamila Berg, dotter till Maria Berg :) känns riktigt kul faktiskt..

Jag har blivit antagen till skolan så i höst börjar ja i skolan igen, ja ska läsa Ekonomi, o ja är inte alls säker på att ja kommer att orka med det, men ja ska ge det en chans för det är en bra grund att ha.. Issa tycker att vi ska starta en egen blomster affär där ja sköter papper o bokföring å hon sköter blommor o grejjer.. men ja jag vet inte om ja kommer bli tokig av att sitta med papper dag ut och dag in.. =/ men de visar sig ^^ utbildningen är iaf på 1 år så ja lär klara av det först innan ja börjar tänka på ngt annat..

Ja våran planerade resa till National me hundarna är inställd då de blev strul me pengabetalning till stugan.. väldigt synd, för ja såg verkligen fram emot att få träna lydnad till tävlingen där nere, men nu har ja tappat lusten helt till att träna.. funderar till o med på att att avboka valpen som vi bokat, känns inge kul alls längre.. ska på utställning i augusti o den är här uppe på brukshundsklubben, nära å bra o vi kan styra de helt själva när vi vill åka dit.. sen är de en till i september i stockholm så den ska vi nog oxå åka på, får se om vi tar med oss Berta då lr om de bara blir Kira.. o på tal om Kira så har vi äntligen hittat ett foder som funkar :) Eukanubas sensitive digestion, för känsliga magar.. Hon har äntligen börjat gå ner i vikt, humöret är lite bättre och pälsen var längesen den var så fin :)

Nee håll tummarna nu gott folk att träningslusten kommer tillbaka och att de går bra me den nya pållen när han kommer :)

Ha de fina fisken.. puss på er!

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0