Snart är de dags!

Snart är de dags att dra igårng och jobba på allvar.. jobbade ju förra vecka på Vreten under sammanslagningen och roligare kunde man ju ha gjort, de var inget barn från Astrakanen där, och dem tre som var där från ärentunavägen skulle likaväl ha klarat sig utan mig eftersom ja knappt kände dem :P men men, mer pengar blir de i augusti ^^ Nästa vecka jobbar jag på Astrakanen och sen vecka 32 drar allvaret igång och då börjar jag på Malmvågen i Vattholma. Hoppas ja kommer trivas lika bra där, om inte annat så hoppas jag på att få komma tillbaka till Astrakanen sen ^^

Nu har jag inte ridit sen i lördagsmorse när jag var hurtig och klev upp före kl 6 för att kunna rida ute i skogen utan flygfän, men tji fick jag för de var en miljard flugor och broms ute så man fick nästan panik när man skrittade så ska man slippa dom djävlarna måste man nog gå upp 4 tror jag :P iopf var de extremt kvavt ute då oxå.. Hur som helst så gick de inge vidare att rida då för Synd låg på i munnen som bara den och de kändes inte snällt att tvinga henne gå i massa volter och sånt när man själv knappt stod ut med alla flygfän! Ska ut och rida ikväll så får väl hoppas att de går lite bättra då! Har en förhoppning om att de blåser lite mer då än i lördags :P

Bestämde mig för att göra kyckling och ris till mat, men de kanske hade varit smart att ta fram kycklingen imorse.. :/

'

En bild på Spök sen i våras ^^ Nu går hon ju med pyjamas på sig stackaren..

Får se när ja skriver nästa gång ^^ Bye!

Gick fin, fint idag!

Ja idag har jag ridit bägge hästarna, först red jag Synd med Millan och Tuwali, fick göra ett ex antal halter och volter för att hon skulle fortsätta lyssna, för de e ju så tråkigt att bara skritta! :P Men överlag gick de jättebra :)
Sen ville tjejerna putsa lite på sadlarna och de säger man ju inte nej till :P
Sen var de mammas och min tur att rida Trostan och Spök, och gammeltanten är still going strong! Jisses vilken tölt hon har när man väl får henne mjuk :) önskar jag hade mer tid att rida bägge hästarna för Spök är riktigt rolig när man lägger ner riktigt med tid på henne, då blir hon jättefin! Skulle behöva hitta ngn liten träningstävling så man får ngt att träna för med henne oxå..

Efter vi ridit bestämde ja mig för att göra allt klart i stallet utom natthö förstås då ^^ Så nu har jag lagat mat, ska fixa matlåda åt älsklingen och sen tror jag att jag tar en dusch före sängen..

c ya!

Måndag!

Är supernöjd med Peterkursen igår :) Hon gick som en klocka, lite arg blev jag ju då också med tanke på hur illa hon betett sig dan innan :/ de e ju sånt därjag vill ha hjälp med.. Men men nu fick jag ju veta att vi klivit ett litet snäpp uppåt i utvecklingen så de e ju bra :) De kanske börjar synas att jag ridit lite mer på sista tiden..

Idag ska vi ut och rida ett litet gäng, jag på Synd, mamma på Trostan, Millan på Birk, Tuwali på Fauna och troligen Ebba på Spök.. Skönt om man kan få alla motionerade samtidigt :D

Undra om man skulle försöka städa stallet nån dag de skulle verkligen behövas ^^

Bye!

Bored as hell!

Har så satans tråkigt! sitter just nu och lyssnar på musik.. borde gå å lägga mig, men vill inte! vem fan vill lägga sig i en stor säng själv?! karln e ju på LAN.. blää!! Kan inte nån bara sparka mig i häcken! skulle behöva komma ut lite mer..

I höst hamnar man på ett nytt ställe att jobba på, får se hur de känns, men kommer sakna alla på de gamla stället apmycket! :( Men man ska hålla alla portar öppna, lr vad säger man ?!

Imorn är de peterkurs igen och red idag och igår och gick åt helvete på både igår och idag.. så idag hoppade mamma upp på henne en sväng, hon har lite mer tyngd och styrka än mig.. Synd e riktigt hemsk när hon brunstar så de blir nog att rida kurs på pessoabett imorgon.. Annars lär de va slut med axlarna och min redan sönderskavda händer..Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0