Nu är glada julen slut, slut, slut..

Ja har inte haft hjärta att slänga min "fina" kreation från i julas, men igår fick den äntligen åka i soporna :P De blir väl en ny stuga till nästa jul kan jag tänka mig..
 
Tog mig en tur igår på Synd och mamma red Thokki. Krävde lite av Synd igår och hade satt på henne bootsen, och till slut, på hemvägen, så gick hon jättefint :) "tanten" har blivit en smula bekväm av sig ;)
 
Idag är jag ledig för ja ska till till sjukhuset på lungröntgen och Spirometri samt träffa överläkaren, får väl se vad han säger denna gång..
 
Håll tummarna för att det inte blir regn när jag åker till stan! Blir iaf till att packa med sig ett litet paraflax ^_^
 
Nee dags att kolla vad man ska ha med sig idag nu då så man inte glömmer nåt papper eller så som jag gjorde förra gången :P
 
kram kram på er!

långdag..

Idag blir de lång dag på jobbet, vi ska ha apt ikväll. Så de blir ett pass från 8-20 :-\ men men de e ju fint väder iaf! ;-)

Kram på er alla hoppas ni får en bra dag!

Söndagsångest

Tänk att helgen redan är över?! Och ja har inte gjort ett skit känns de som :/
 
Idag har ja ridit Disa en snabbis, allting var väldans spännande, de blåste rätt hårt ute just då när vi red. Sen drog mamsen o ja iväg till Rosalie på Me & I party. Jaja 2 ggr samma helg ^^ men ja handlade bara en grej hos Rosalie och inte ngt i fredags :P Skulle kunnat handla för mycket pengar då det var flera saker som ja tyckte riktigt mycket om ;)
 
Denna här blev de  :) Går att knyta ihop i fram också.
 
Hoppas de blir hyffsat väder i veckan så man kan rida ngn sväng då också. För vädret som var förra veckan var fan inte kul :/
 
Nu är de iaf dags att laga mat, sen är de dags att bege sig till stallet igen ^^
 

Härlig dag! :)

Snacka om underbart vädr idag :D bytte däck på förmiddan på bilarna och sen åkte ja till stallet och mockade. Mamma och jag skulle ta oss en tur i solen och vi kom väl ungefär halvvägs på vändan vi skulle rida, sen tappa Trostan skon :-/ men men mamsen får rida Thokki imorgon istället.
 
 
Tänk så smidigt de kan gå med en "mutterpicka" till hjälp ;P
 
 
Myspys!
 
Nee dags att äta grillat ^^
 

Skitgris eller häst?

 
 
Hon måste ju tro att man blir snygg av lerinpackning.. men nja jag vet inte om jag håller med riktigt :/ Och för att inte tala om de "fina" behäng hon har i manen.. jättelerklumpar!! Nu får de ta och torka upp tycker ja! och INTE regna mer..
 
Nee dags att sova efter en lång dag, och håll nu tummarna att det INTE regnar imorgon! Bill rida itan att bli blöt..
 
Natti natti!

Me & I

Precis varit på ett Me & I party i Storvreta. Mycket fint var det, men oxå dyrt :/ ja är ju ingen typ som handlar dyra kläder, om de inte handlar om ytterkläder för då kan jag tänka mig att lägga ner lite pengar ^^

Dagen idag har jag spenderat inne på Fyrisborg i Uppsala, har varit på första kurstillfället på en kurs som heter "Pedagogisk dokumentation" . Långtråkig i början men sen blev de bättre :)

Dags för stallet! Bye bye!

Saknad

 
Ibland gör de ont i hjärtat..

Blä väder!!

Jag hade planerat att rida idag, men vem vill rida i detta väder..? Blir till att åka hem och göra klart powerpoint arbetet istället :-/

Imorgon ska jag på kurs på fyrisborg, pedagogisk dokumentation heter kursen, vill inte gå den egentligen men inser ju att jag förr eller senare måste gå den iaf.. mina två kollegor har ju redan gått den så de kanske är lika bra..

Hörs senare ^^ Bye!

Mera snö..

Ja, i natt kom det mera snö, och det ville vi ju ha, eller? ;) men de var så lite så det lär ju försvinna inom de närmsta timmarna.
 
Idag står iaf ridning på schemat, Disa först och sen blir det Synd. Disa är inte riden på hela veckan så vi får väl se hur min lilla popcorn häst är idag, hon hade iaf full fart i hagen igår :P
Jag har svarat på en annons på ett par g-boots till salu, men det stod bud på dom så vi får väl se..
 
Skulle vilja prova något annat med Synd, typ trec eller liknande. Då jag vet att tävla i en vanlig gångartstävling aldrig kommer att vara ngt för henne ;) Ngt förslag på ngt annat än trec som man kan prova på?
 
Guldklimpen och jag :)
 
 
 
 

Thokki

 
Lilla killen börjar bli STOR! Thokki fyller 5 år i år, jag fattra inte rikitigt vart tiden tagit vägen, de var ju typ nyss ja hittade den lilla nyfödda svarta hingsten med den vita blixten i pannan. (Den vita blixten har ,som ni ser, flytit ut i ansiktet, han ska ju bli skimmel så småningom. Men han e snygg som svart också ;) ) I bakgrunden ser ni våran Valle eller Avaldi som han egentligen heter :P Han är just nu iväg på töltsättning, så håll tummarna för att vi får hem en "töltmoppe" ;)
 
Nee dags att börja jobba.. Bye bye!

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0