Regnet de bara öser ner..

Vill att det ska sluta regna och frysa på och bli lite snö nu!! Hatar detta blöta, kalla och dystra väder :( allra helst när man har jobbat en lång dag och ändå kommer hem när det är mörkt.. Skulle det komma lite snö så skulle det genast bli lite ljusare ute, iof har vi inga snösulor på hästarna men de ordnar sig bara jag slipper skitvädret!
 
I helgen är det kurs igen och står inför dilemmat om jag ska ta Snerra eller Disa på kursen.. Snerra har bara varit med en gång samtidigt som jag vet att jag måste fila mer på samlingen med henne, och tror inte att Peter kommer säga så mycket mer om henne nu. Disa börjar den rena tölten komma på även om det mest är i uppförsbackar när hon trampar på med bakvagnen ordentligt, men ändock! Peter kanske kan ge mig nåt mer tips där nu :) hmm ja jag kanske redan har bestämt mig..
 
Idag har jag suttit på arslet hela dan och lyssnat på föreläsare. Kursen jag går heter "Pedagogisk dokumentation" och kanske kan vara intressant och för att detta ska fungera i verkligheten så måste det bli ett arbetssätt och inte bara en engångs grej.. men ja.. tiden går fort om dagarna! Nu denna vecka är jag ensam ordinarie då den ena kollegan är sjukskriven och den andra har semester, inge kul alls! och vi har ju inte direkt nå barn som är lediga.. vilket betyder att man får jobba arslet av sig.. hur vore de om chefen kolla läget först innan hon ger folk ledigt..
 
Rosa och jag sköt fram ridlektionen till lördag hon var knådad av massören och jag sliten efter en lång dag och skitväder så då tyckte vi att de var bäst :)
 
Nu ska ja åka och ta in alla blötdjur om inte mamma och Ebba hunnit före.
 
 

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0