Blonda prinsessan kommer hem

Imorgon ska vi hämta hem min blonda prinsessa.  Som ni vet har jag ju 3 stycken ;) en blond, en svart-brun och en rödlätt. Har lite ångest över hur jag ska göra med henne sen, jag kan inte ha 3 hästar,  jag varken hinner eller har råd med det :-/ 
 
Provade tävlings outfiten idag och kom då på att ja lär tvätta kavajen.. hade visst inte tvättat den sen sista tävlingen förra året.. kände mig rätt redo när man satt på sig alla kkäderna och stövlarna! Har planerat in att tävla 30.e mars om allt går som det ska så lär väl anmäla mig ganska snart även om sista datumet var den 26.e mars.. 
 
Håller på och kollar igenom säsong 3 av Teen wolf, superbra och Tyler Hoechlin är det dreggelvarning på ;-) 
 
Disas ben är vad man kan se med blotta ögat bättre, såret är nästan borta och svullnaden har i princip lagt sig helt :-) hoppas på bra resultat sen efter shockwave behandlingarna som hon ska få.. håll tummarna gott folk! 
 
 

En smula nedslagen idag :(

Disa fick för några veckor sedan en spark på ena bakbenet, först blev hon inte halt, men blev svullen på utsidan av benet, efter ca 3 dagar kom hältan så då fick hon vila och jag har haft henne under uppsikt. Hältan har näst intill försvunnit men svullnad på in och utsida av benet har kvarstått. Idag åkte vi till Torslunda och skulle röntga benet och träffa veterinär, vet ville göra ett ultraljud också för att se om det var några blödningar också. Misstanken om griffelbensskada och/eller gaffelbandsskada fanns också. Efter röntgen och ultraljud visade det sig att det inte var varken griffelben eller gaffelband som var skadat utan det var en sena som fått sig en rispa efter sparken och därav fått en blödning runtom senan, så därför har det blivit så att hon får vara konvalescent i ca 3 månader beroende på hur det läker. Hon ska shockwave behandlas 3 ggr nu innan återträff med Vet. igen om ca 6 veckor.
Trött tjej efter att ha blivit "drogad"

Något nedslagen och trött

Lite deppad över Disa och hennes ben, Ingebjörn var ut och behandlade ryggen på henne och de var iaf positivt att hon i princip var helt bra där :) men benet tyckte han skulle röntgas så på måndag ska jag ringa dit och höra när ja kan få tid, orolig för att det ska vara ngt allvarligt. :(
 
Snerra blev också behandlad och där låg höften snett igen, han sa att de flesta sneda delar i kroppen beror på att de hänt ngt i hagen, halkat eller slagsmål, och i Snerra fall är de nog slagsmål för värre surkärring en henne och Brúda finns de nog inte, nu går de 2 tillsammans i en hage och de andra 6 får gå tillsammans i en hage. Stora umgänges problem de har dom där 2.. De var en av dom som utdelade sparken på Disas ben.. :(
 
Red Snerra idag och de kändes skillnad men hon var mör från igår så tog de lugnt och pressade henne inte. Tog lite klättring i krossbanan, nyttigt för bakdelen.
 
Sanna Nielsen var grym ikväll på melodifestivalen! :)
 
Saknar denna flicka väldigt mycket ibland, behövde aldrig vara rädd på henne och kunde släpps iväg Millan på henne utan att bry sig , älskade lilla Spök <3
 

My princess is coming home again..

Synd kommer hem igen, hon och provmatten var ingen perfect match :( Tråkigt men inte mycket att göra åt. Nu ska hon få komma hem och landa lite igen och så ska jag rida till henne lite, mycket spring i benen på damen.
 
Red ett pass på Snerra idag, mamma hängde med, med Thokki. Vi red "runt" E4:an och tränade kondis på hästarna, långa sträckor trav och tölt, samt lite galopp i backe :) Snerra hade krut i dojjorna idag ;)
Det börjar verkligen hända saker med damen, bra saker menar jag då :) Hon börjar lätta lite i fram och fick flera nyttiga tips från Peter på kursen i helgen. Han frågade om det var något jag ville ha hjälp med och då svarade jag finlir ;) nog blev de finlir alltid, händerna, händerna, händerna! ;) jag är för mjuk i handen, de ni! ;)
 
Idag när vi skulle sadla och fixa hästarna inför ridturen så skulle jag ta på Snerra den nya reflexbröstan som jag köpte för den gamla är så stor åt henne, och vet inte vad som flög i henne men när jag ska sätta på henne den så får hon frispel och kastar sig bakåt, sen fick ja inte komma i närheten av henne med den, de var bara stora näsborrar när hon såg den och så backade hon.. What to do about It? Knashäst.. Nedräkning inför Bonnycoachning om ca 2 veckor! :D Nu ska jag beställa lite nypon åt fröken får se om de hjälper hennes leder ngt..
 
Suddig bild från kvällens tur, men inte lätt att knäppa med mobilen när hon rör huvudet hela tiden :P
Dags att ta in horzisarna, bye bye!

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0