Trött!

Mm väldans trött, men ganska nöjd, önskar bara att jag hade mera tid och framför allt ork till att rida om kvällarna, inget sug alls när de är snålblåst och mörkt. Känner en glädje till att gå till jobbet igen, vet inte vad de var förra terminen, inskolningar suger musten ur en! Ska rida kurs nu på söndag för Peter Häggberg, och jag har väl aldrig längtat till en kurs så mycket som nu, behöver lite ny inspiration. Efter kursen har jag tänkt att sätta mig ner och anmäla mig till en tävling så jag har ngt att träna för, för jag inbillar mig att de blir lättare att vara ihärdig med ridningen då :P Kan de va så tro?
 
Nu ska de fyrbenta få komma in för natten, måste lyfta ur kraftfodret som ja köpte idag också.. var på dom på granngården om att jag hade beställt en mineralsäck av dom för ca 4 veckor sen, och oops de hade visst ringt en gång förra veckan, mitt i lunchtid. Av nån anledning missade jag helt att de ringt och pratat in på telesvar.. hmm.. skärpning till mig :P

Sjåig dag på jobbet..

.. avslutas med en lugn och skön kväll då Tina skicka sms och sa att hon skulle ta hästarna, skulle ha ridit när jag kom hem men de var sån hemsk snålblåst så ja struntade i att rida, skulle iaf vara genomfrusen när ja kom tillbaka från turen. Synd för jag hade behövt träna lite men de blir fler dagar. Och vet ni vad?! de blir ljusare och ljusare om kvällarna nu :) Glad är jag för det! Skönt att de heller inte är så jättemycket snö, tycker det är lagom nu :) man kan rida överallt men hästarna får ändå träna lite när dom trampar i snön. I helgen är det peterkurs igen, ska bli så kul! Jag är heltaggad faktiskt inför denna gång. Nu ska ja rida Snerra på kursen, känns som att det är dags igen, behöver en liten knuff framåt, även om de gått jättemycket framåt och jag känner att jag börjar connecta ordentligt med henne nu. Pratat om det många ggr med mamma, det tar nästan ett helt år innan man lärt känna en häst, och jag har haft Snerra sen i maj förra året.
 
Per håller på att ladda upp bilder från tävlingen som Hanna var på, på Strömsholm, vintermästerskapen, ja hade kameran med mig då och jag hoppas att de blev ngn bra bild iaf :)
 
Nu ska ja kika på Djurens hjältar på tv4 sen blire dusch och sängen :)
 
 

Månadsinlägg..

Ja nu blir det mer eller mindre ett månadsinlägg, så ofta som jag skriver här :P

Träningen med Snerra går som på räls och hon orkar bära sig bättre och bättre, idag var inte fokus lika bra, men o andra sidan så hade jag Millan med mig på Brúda så fokus från min sida var väl inte riktigt bra.. ;) Red Disa med Hanna idag och då visade det sig att Disa blivit halt, fick sig en broddspark för några dagar sen och förmodligen överbelastat till den andra sidan. Från att ha varit utan skor i en månad till att bli halt :/ när ska ja få igång min flicka igen..?! jaja får lägga krut på Snerra så länge, får se när första tävlingen blir av :)

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0