Ångest..

Ja nu börjar ja känna rätt mycket ångest över att semestern är slut :( vill INTE börja jobba på måndag, kommer inte tillbaka till en stabil verksamhet och de gör att de känns jobbigt att komma tillbaka. Jag vet ju att de ordnar sig men just nu är de ångest som känns.. :/
 
Igår var Karlssons family här och de var jätte trevligt och mysigt. Vi badade, åt lasagne och sen fick de rida lite på min pärla så t.o.m Roger red en sväng, coolt Roger! :D Skulle inte lyckas få upp Per där på hästryggen..
 
Idag är de dövarmt ute så ja tror ja ska ta med mig Millan och åka och bada. Passa på nu innan semestern är slut   :( Sen ikväll bär de av till Östervåla där Timbuktu & Damn! spelar på Skogsvallen. Ska dit med broder, ska troligen till Johanna och Andreas innan vi åker till vallen.
 
Hade behövt rida Snerra idag men de går inte när de är så varmt :( får se om kanske Tina lr mamma kan longera henne ikväll så hon får gå nånting innan de är dags för kurs för Peter Häggberg imorgon. Annars får man se om hon mäktar med 2 pass på banan. Kanske får hem och byta till Disa, vilket iof inte skadar de heller men hon hade behövt gjort sig av med lite mera mage innan man kan visa henne för Peter ;)
 
Idag blir de till att färga håret innan vi ska iväg ikväll...
 
Ha de gött allihopa ^^
 
Btw.. ny hemsida på gång www.nennir.123minsida.se
 
Har äntligen en tävlingskavaj :)
 
Och en snygg softshell jacka :D båda i märket Jacson.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0