Sick and tired at everything that moves..

Nu har man vart på tjejmiddag i våla oxå =) trevligt var de, men otroligt varmt hade dem i lägenheten, de blev det för att dem hade en värmelampa till deras Leguan, vid namn Kvarni. Johanna och Tommy hade gissat på vilka som skulle våga klappa Kvarni och de var Ida och Mirre, men de var ju knappt så Ida våga titta på den, och mig känner dem inte alls :P klart man måste klappa ett djur om de finns, om de så skulle vara en grävling (ja har lite smått grävlingsfobi) och dem sa att den inte skulle göra mig ngt så skulle ja klappa den, även om pulsen skulle stiga en hel del, man måste våga för att övervinna vissa saker, bevisa för sig själv att man kan.
Efter våla så åkte vi till Tierp en sväng för att droppa Vickan och Mirre där, men vi fastnade på det stället där Mirre skulle av, så de slutade med att ja var hemma vid 4- halv 5 på morgonen... resultat: trött HELA dan.. men det till trots så har ja ridit Spök en sväng och tagit en promenad med Birk.


Nu har ja beställt hem en ny telefon istället för nokia som ja nu skickar tillbaka, en Samsung U-600 EVO blev de ^^

Nu ska ja gå å kika på sändningar från Globen horseshow som ja hade glömt var i helgen :S

Bye..

Ursäkta mig!

..för att ja inte lägger in några bilder, men den enda som har kamera just nu är mamma och det i sin telefon, som hon inte har med sig när vi är ute tillsammans i stallet.. *knorr* Ni skulle se hur långbent thokki har blivit och disa som är högre i bak än i fram, hon ser ut som en riktig trollunge! Min lilla trollunge =) har insett att thokki för tillfället inte är ngt för, ja har ju alltid hft svårt för valack/ hingst i de här fallet, och de är endast några få som de klickat med, senjoriten va en av dem, men ja tror han och mamma kan passa varandra bra, han kommer att bli stor och viktbärande, han har inte långt kvar tills han e lika hög som sin mamma och han är bara sju månader!
Jag har ju lovat att skicka bilder både till Eveline och till Monika som har hingsten, så ja lär ta tag i mammas telefon när ja går ut i stallet =)

Idag har jag varit och kottat av mig håret, känns så skönt! Insåg, att de var prick tre månader sen ja klippte mig, när ja tog fram de gamla tidkortet ja fick förra gången :P Nu e man fin i håret när man ska på girlsnight imorrn ^^

Nu ska ja ta mig till sänge.. orkar knappt hålla ögonen öppna..

Bye bye.. sov gott!

Aldrig är man nöjd!

I förra inlägget klagade jag på leran och nu klagar ja på snöstorm, man är nog aldrig riktigt nöjd, är det sol så då kommer flygfäna, är de regn så kommer leran, och är det snöstorm.. ja ni fattar.. aldrig nöjd helt enkelt!

Igår var jag ute och red en sväng på Spöket då hon är den enda som inte har några skor som de kan staplas styltor under =) och hon var såå duktig, i stallet kan jag bli tokig på hennes matvrakiga sätt men ute så är hon som en prinsessa att rida!

Ikväll är de mupparnas kväll.. alla jag pratar me tycks vilja vara muppiga och driva med mig.. jag lyckas alltid bli det föremålet..


aja dags att hitta ngt att göra

Herrå!

Förutfattade meningar och gamla minnen

Idag har jag jobbat hemma hos en dagbarnvårdare i Tierp för att hon behövde extra hjälp då hon fått hem extrabarn pga diverse saker, och mina förväntningar var inte så höga när ja skulle dit pga personliga själv, minnen från förr..  MEN jag har nu ändrat uppfattning totalt, man är nog lite ung och dum tror ja när man går i skolan, framför allt naiv.. Det var väldigt kul, skönt med så liten barngrupp för en gångs skull och barnen är så duktiga och väl uppfostrade där om man jämför med förskolornas kaxiga, svärande och störiga ungar, påstår inte att alla är de men många av dem.. Det cheferna/ politikerna inte inser är att de på många förskolor är för underminerat med personal, därav tappar "fröknarna" orken och lusten till att stoppa barnen, när de vet att om bara ngn minut är det likadant igen.. Orken till uppfostran försvinner när det blir fler barn i barngrupperna, då barn så lätt trissar varandra..
jisses.. var inte tanken att jag skulle skriva om de där.. :P

NU VILL JAG HA SNÖ!!! är så less på all denna leran, hästarna kommer in och ser ut som vandrande lerhögar, omöjliga att göra ren förrän de har torkat. Ungarna på dagis blir antingen dyngsura av vätan lr groteskt skitiga, där vi i vissa fall har fått spola (!) av dem de värsta skiten.. (*gigantisk suck*) BLÄÄ FÖR LERA!!!

har insett att mitt liv är väldigt inrutat, de är jobb, äta, stallet, hundarna om tid finns och lite sova. Så på lördag tar jag mig tid till att festa lite, men bara lite för jag måste troligen åka hem vid tolv när mamma slutat jobba.. taskiga busskommunikationer ute i buschen..

aja.. time for bed maybe.. Good night everyone..

En förhoppning kan så lätt gå i kras..

Ett tag sen ja skrev igen.. inspiration står på ganska låg nivå just nu så aa.. ha lite tålamod ^^ inte för att de ja skriver kanske är de mest intressant att läsa.. men men för de som orkar..

I fredags var ja och Angi till stan (Uppsala) vi hade bestämt att vi skulle åka dit för att sedan avsluta dagen me mat och film hemma hos mig =) när vi kom till stan så började vi med att käka lunch på MAX, en ANING onyttigt.. hmm beror ju på vad man tar.. men vaddå ja är väl ingen kanin heller ;P vi kom ut från MAX ca 14 och sen gick vi in en sväng på "Ur & Penn", men ja hitta inget ja ville ha =/ så vi styrde stegen mot den farliga butiken, där det gäller att hålla fingrarna och pengarna i styr :P för akta er så mycke man hittar som inte är dyrt, men som i det stora hela blir VÄLDIGT dyrt xD och massor med snygga kläder. hmm efter ca 2 ½ timme kom vi ut därifrån :S jag hade då i bagaget 2 stickade tröjor, 4 toppar, 1 bälte och ett diadem. Vi var rätt trötta efter den butiken men bestämde oss ändå för att gå in på H&M en snabbis och sen en sväng på Indiska, men vi orka inge mer efter de så då blev de att vi gick in på Hemköp och handlade kvällens middag, sen styrde vi stegen mot station och där satt vi och vänta på bussen i en halvtimme.. fick uppleva en fullgubbe oxå precis när Angi meddelade att hon skulle ringa en snabbis bara, och mamma ringde precis samtidigt till mig, så Angi konstaterade snabbt att hon inte kunde lämna mig där själv me alla kassar och den läskiga gubben, tack Angi! Men när han inte fick ngn respond så då gick han vidare till nästa busskur för att tracka ngn där..
Hade jag inte haft Angi på bussen hade jag slocknat direkt, men de gjorde ja inte :D Vi kom hem typ 19.40 så då tog ja en dusch och snälla Angi började steka köttfärs =) Mums!

Summering av den dagen var en lyckad men lång dag, but I´ll be happy to do It again!

Igår rusade dagen iväg efter att Angi åkt och ja hade diskat och plockat undan, vi var till Asta en snabbis men sen försvann dagen :S jag vet inte vart den tog vägen!

Idag har ja klivit upp tidigt, för att ge plastpappa frukost på sängen, sen gick ja ut i stallet med mamma så då mockade vi och lillebror kom ut och hjälpte mig att halma, jag var klar 09,15 med allt :O chockerande lr hur! sen kom Per och hämta mig vid 10 då åkte vi upp till åsen och plocka sten till hans akvarium, åkte sen med honom till Tierp för jag skulle till Anneli sen och hälsa på dem och Twist, så roligt att se hur hon har förändrats till en soffpotatis som riktigt njuter av livet =) Anneli, jag och Twist gick på en promenad, för hon skulle visa mig var en dagmamma bodde som ja ska vika hos nu i veckan som kommer, hmm får se om ja hittar dit :S efter promenaden påväg tillbaka så mötte vi Sarah så hon stannade och pratade, jag åkte me henne till affären, så ja slapp gå till station :D väl hemma la ja mig på soffan och slockande rätt snabbt, tills kurt väckte mig för då skulle vi åka till Sture och äta mat :)

Nu tror ja att ja ska gå å färga håret.. lr kanske ja ska lägga mig tidigt :P

aja hursom så ha de bra!

None

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0