Frekson besök

Ja idag har vi besök av Pers brors hund Freke, de ska iväg och kika på katt i Sundsvall så de blev en smula länge för honom att vara själv hemma :P Han tycker att jag är lite tråkig som sitter vid datan och skriver så då lägger han sig vid ytterdörren och väntar, sötnosen! Ska ut i trädgården och pyssla snart så då får han vara med ute. I hans rätta element :)
 
Blir till att rida Disa på kursen då Snerra har markerat lite på vänster fram så for hon vila och bli lite masserad med linement, mysigt tycker hon! Men Disa börjar bli riktigt rolig att rida trots att benen far överallt under henne när vi ska tölta, men nu börjar det iaf komma sekvenser av ren tölt, och de man kan se glimtar av kommer ju snart komma fram, det såg vi ju på Synd när hon skulle till att börja tölta rent. Hittills ingen som har hört av sig på Disa så jag ska väl snart lägga ut en ny annons och se om de finns ngt intresse, kanske lägga ut henne på blocket också.
 
Idag blir de som sagt lite pyssel i trädgården, sen ska ja åka och hämta Millan i Truskbäcken då hon skulle på teori. Sen ska vi på lite kalas då Ylva fyllt 50 år! Sen blir de väl till att rida en sväng till kvällen.. funderar på om vi ska ta fram ngt att grilla till kvällen..
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0