brist..

..på energi, ork och lust till att göra saker, finns ingen gnista till ngt.. blää!!

aja uppdatering av blogg var de.. :P vad har hänt sen sist då? förra helgen var ja på agilitykurs vilket var skitkul och ja har en oförskämt lättlärd hund har ja kommit underfund med, för från ena dagen till den andra så hade de mesta sjunkit in, min älskade lilla vovve!! :D
Under veckan har de bara varit jobb har inte hunnit lr orkat så mycket mer, även om jag mer än gärna hade velat träna lite med Kira, men men de ska göra nu har ja bestämt!, JAG SKA STÄLLA UPP PÅ AGILITYN PÅ USKAVI HAR JAG BESTÄMT!!! :P även fast ja kanske inte kommer vara proffs, så kommer det vara en kul grej :) och ngt mer att göra för Kira under hela den helgen, vi ska åka redan på torsdagen och sen ska vi vara där tills måndag förmiddag och tyvärr hamnade den där helgen mitt i min sommarjobbsperiod :( men men vad kan man göra, ja ska iaf åka på Uskaviaktiviteterna.

Idag har jag varit på grytträning för första gången i mitt liv och Kira oxå och hon var verkligen jätteduktig min lilla hund. Hon var den bästa nybörjar hunden för dem kunde lägga på dem så kallade locken på grytgångarna så fick hon gå en liten bit i gången. Skitspännande var det iaf :) de gör jag gärna fler ggr iaf, Kira tyckte de var kul hon med men hon blev väldigt trött av det så matte måste aktivera sin lilla hund lite mera.
Jisses idag fiock ja stå ca en halvmeter fråne livslevande grävling :S ja som är livrädd för dem här hemma! Hua de va lite läskigt men ja dem var ju helt instängda, och sen en bit bort så hade dem grävlingshägnet.

Här kommer en bild på hur ett konstgryt kan se ut, men det ser inte riktigt lika ut som de gryt vi var till idag.



En otroligt avslappnande känsla att blogga, att få knappa på tangenterna. Kanske är därför som vissa får abstinens av data ^^
Igår så skulle jag skriva i bloggen men då var de ngt tekniskt fel på sidan så då blev de inge av, och helt plötsligt för att planen var förstörd så blev man rastlös istället.. hmm konstigt de dära..

aja nu ska ja kika på eurovision song contest ^^

Ha de bäst allesammans :D

Jisses va händer med dagarna?

dem bara rusar förbi av ngn underlig anledning.

Sitter och skriver me långa naglar på nu ( plastnaglar) så de är lite jobbigt att skriva just nu :P Var ju på studentskiva igår och då ville man ju vara fin, men jaa.. man tänker ju inte på att man ska vara i stallet och jobba med dem oxå sen :S men men de löser sig nog.

Namnet på lillplutten är inte riktigt klart men de lutar åt att de blir Somi som betyder heder och ära. Roligt med en till som börjar på s och är fyra bokstäver långt.
Han är riktigt kaxig nu han kommer fram och då ska man klia han över allt och helst vill han sitta i fickan på en :P (skulle väl inte säga nej till de om han hade fått plats ;P ) mamma var på och skulle prova sdätta på han en grimma, men den var för stor och sen var ju oroliga lilla hästmamman med så hon tog sin bebis och gick iväg. aja de blir till att åka och köpa en ännu mindre grimma och ta nya tag igen :) denna gång blir de nog jag som försöker att lirka lite så han vänjer sig vid den. Synd litar på mig till 100 % lr ja 99,9 iaf ^^ jag får göra vad jag vill runt omkring henne. Hon går ivg om de kommer ngn hon inte känner. mamma går bra och lillasyster men de e svårare med främmande människor. 

nu ska ja sova innan ja somnar här ^^

Så gonatt och sov gott allihop :) 

Mera bilder på underverket!

Han är ju så söt så man kan äta upp honom!! :D

image51

-Pilutta dig jag får dricka mjölk och de får inte du!!
image52

Stolta mamman :) ingen får röra hennes bebis!! förutom mattarna då ^^
image53

En bild på Kira oxå med rosetten i Alingsås
image54

Hua va jag kommer att vara trött ikväll när ja ska på studentskiva :S men de får det vara värt!
Fick ju se en blöt liten bebbe i stallet när vi gick ut i natt, så de slår allt!

C ya..

JAG HAR BLIVIT MORMOR!!!

Titta och njut av en vacker, långbent liten kille :)
image47

image48

Lite bambiben ^^
image49

image50

Nu får titta på de lilla underverket :)

Jag ska gå å sova de få sista timmarna som är kvar.

Gonatt igen ^^

dåligt me uppdatering..

men har man häcken full konstant så är man helt slut på kvällarna så då är de mest tv och säng som gäller :P

Men ja kan väl säga att de fortfarande inte har blivit ngt föl, Birk har åkt iväg ett litet tag, han är sällskap åt en "liten" shettisflicka som heter Savannah (inte så liten i bredd :P), Spök har täcke på sig hela tiden, inte på natten för då är de mindre klia, mamma och mormor har fyllt år så de har vart tårta på tårta här ^^.


Kira och ja var ner till frebroviken där vi mötte upp Sara m. familj. Så Kira tog årets första dopp hon tyckte de var jättekul men frös ganska ordentligt innan vi var klara, tur att matte tagit me sig en handduk så vi kunde torka fort :)

Nu måste ja hålla mig vaken lr sova en stund och sen gå upp igen om en timme och titta till Synd, kan hon inte föla snart?! ja blir så trött..

då slöa lilla ja inte hunnit me att lägga in bilder från utställningen så kommer dem när dem kommer ^^ annars får ni gå in på Jrtc:s hemsida www.jrtc.se och kolla bilder och resultat där  :)

Nee ja måste gå å lägga mig en stund ja kan somna stående nu, ja lovar!

sov gott och dröm sött allihop..

kväller igen..

Kvällen kommer fort men ändå långsamt, lr vad man ska säga :P men de är ljust länge men ändå går tiden så fort, och vips så är klockan jättemycket och man egentligen borde ligga till sängs :P men ja ja blire mer ledighet då?? nee inte för min del, ja har arslet fullt hela tiden, konstant! ja jobbar ca 6 dagar i veckan nu, och ja väntar på att Synd ska ploppa snart men nee.. inte de heller.. inser att inlägget är lite vimsigt.. men so what? :P de är så ja känner mig just nu, lite bak och fram och fram och bak XD you see..

Imorrn äre jobb mellan 9-17 på Traktorn, ska bli roligt men jobbigt me så hiskeligt långt pass och speciellt när man går upp på natten för att titta till Synd en extra gång, man vill ju vara där utifall att de skulle hända nåt, men än så länge är hon som en filbunke och äter som en hel häst ;)

Nu ska ja nog gå å duscha och sen blire sova, ja är ehlt slut och ska jobba länge imorrn me så de är väl bäst att luta huvet en stund..

Nighty night everybody ^^ Sleep tight, and have sweet dreams.. 

..Hugs and kisses..  

Weeho!!

Ännu en placering, och en till rosett!! :D vi kom på tredjeplats av ca 19 hundar så konkurensen var hård. De var värt den långa resan ner till Alingsås, skoj att se en tidning som de stod Göteborgsposten på :P då insåg man att man var ganska långt hemifrån.
Ett stort tack till Anna och Sara för att ja och Kira fick följa med :) VI HADE SKITKUL!! :D  

Nee nu äre sovdags, ska upp igen imorrn för att jobba..

natt natt people.. ^^

Äntligen! :P

Haha hittade både jackan och kameran idag! så nu kommer bilder på nytillskottet :)

Uppdaterade hemsidan idag oxå så nu finns Berta med där oxå =) www.freewebs.com/kirevir för er som inte vet ;P
Och eftersom jag hittade kameran idag så finns nu även bilder från utställningen i Timrå och bilder på Enya och Kira när dem busar i soffan, dragkamp om en gammal toffel ^^ KUL!!

Nu är de inte långt kvar till Sarah kommer och hämtar mig, hon kommer vid 01.00 och då åker vi till Järlåsa och byter bil till Annas bil. ska packa in oss, utan takbox :S får se hur de går.. ska packa klart allt så ja inte glömmer ngt.. lätt hänt att man gör de, men denna gång ska ja inte sova innan :P

Har insett att jag sagt ja till att jobba den 14 maj, men ja ska på studentskiva den 13 maj :S hur många tror att ja orkar jobba en heldag då?? inte jag..

Lite bilder..

Dragkamp om toffel..
image44

Mattes duktiga, fina flicka :) en 2:a plats i Timrå
 image45

Och sist och minst ^^ (i storlek :P) kolla in de prickiga tassarna, lite ovanligt men otroligt sött!
Våran lilla Berta ;) lr ja mammas... ja vill inte ha ngn mer ^^ räcker bra me Kira
image46

Nej nu ska ja sluta skriva och checka av en sista gång att ja har me mig allt.

C ya.. I´ll be back sunday afternoon.. ^^

Så var det en ny månad

nu var de första maj då, jisses vad fort tiden går :S känns som de var nyårsafton igår.. lr ja nästan iaf :P
jag var iaf hemma igårkväll, ja orkade inge mer efter att ha jobbat sen 7.30 till 15.15 men de var så skönt att va ensam hemma, fast ja fick sällskap vid 21 iaf.. och sen kom lillebror hem vid 23 och då hade vi fortfarande inte tittat klart på Pirates Of The Carribean 3 :P men ja filmen är 2 h 40 minuter tror jag ^^


Idag har jag mockat stallet och mamma hagen, sen gick jag in med syster och dammsög hela nedervåningen, visst är man väl duktig, efter de blev det dusch och sen åkte vi och hämtade mormor och jag körde ^^
Vickan och jag funderar på att gå en intensivkurs tillsammans sen, skulle vara skönt om de går fort så att de inte blir långdraget och dyrt.

Nu ska vi snart käka middag, de blir kalkon och ris, gott tror ja de blir iaf! :D

Ska ta en promenad me stordoggarna sen i solen och blåsten kanske kan få med mig ngn att gå med mig, skulle vara trevligt :) Vickan kanske är hemma..

C ya..

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0