Vinter eller inte?

Vill bara börja med att säga att man är så otroligt duktig på att uppdatera här.. lr inte.. 3 veckor och 2 dagar sen! nu får man väl kanske försöka skärpa sig lite..  :S

De har ju vart både jul och nyår sen sist, ja fick iaf en massa bra att ha grejjer till lägenheten, 2 taklampor, påslakanset, badrumsset i hundformat, tavlor, pengar osv..
Hade skit kul på nyår, och hmm ja.. finns ju både bra och dåliga saker att minnas från den dagen/natten.. Hoppas att dom flesta där på festen hade det kul för det var faktiskt riktigt kul, om än jävligt kallt inne i huset, trots att dom eldade.. morgonen efter kan det inte ha varit mer än 13-14 grader inne i huset.. tur att de fanns täcken och sällskap i den alldeles för mjuka soffan, ja lyckades bara sova en timme i den.. mellan 7-8 på morgonen.. 

nog om nyår..
Va är detta för väder egentligen? de kan ju inte bestämma sig för om de ska vara vår lr vinter.. jag vill ha vinter ett tag till, några cm snö och några minusgrader e finnemangs de! ja tänker på stackars spöket som inom några månader måste börja gå med täcke igen, de kan väl åtminstonde få vara kallt och framförallt torrt ute!

Nu är iaf både Spök och Synd i fullt igångsatta, Spöket äre tempoväxlingar som gäller ett tag och framför allt mycke travträning så hon får trampa på ordentligt =) och på Synd tränar ja de här med att bromsa, på ngt vis har det blivit så att de bara är 2 gångarter på henne.. hmm.. ngt blev fel där :P skritt och galopp?!  hon har fått smak för att galoppera och hon har blivit smal så nu tycker det är så roligt att hon inte vill trava.. så nu tränar vi broms med knäna och trav..

Thokki fick igår flytta in i egen box, ja kallar det fängelset för de är höga boxväggar och resten är galler upp till taket, han har dock hanterat det rätt bra att bli stor kille, vi kan leda honom in nu, går ju lite fort men han följer iaf med =) Disa är påbörjad ledning, hon är jätteduktig hon oxå =) min stora lilla flikka!

Nee nu ska ja ta å sussa innan ja slocknar vid tangenterna..
Gnatt gnatt allihopa!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0