Kan mycket men inget hända på samma gång?

Ja mycket har hänt/händer men samtidigt känns det som att livet står stilla.

I Tisdags fick vi ta bort Reykur och i torsdags var vi o tittade på en ny häst som vi nu har bestämt oss för att köpa så han borde anlända hit om ca 2 veckor :) Han heter Trostan den nya lille pojken, han är en gulbrun vallack på 8 år och är jättefin!! :D Han kommer från nästan samma ställe som Spök, ja köpte Spöket av Maria Berg och Trostan blir nu köpt av Jamila Berg, dotter till Maria Berg :) känns riktigt kul faktiskt..

Jag har blivit antagen till skolan så i höst börjar ja i skolan igen, ja ska läsa Ekonomi, o ja är inte alls säker på att ja kommer att orka med det, men ja ska ge det en chans för det är en bra grund att ha.. Issa tycker att vi ska starta en egen blomster affär där ja sköter papper o bokföring å hon sköter blommor o grejjer.. men ja jag vet inte om ja kommer bli tokig av att sitta med papper dag ut och dag in.. =/ men de visar sig ^^ utbildningen är iaf på 1 år så ja lär klara av det först innan ja börjar tänka på ngt annat..

Ja våran planerade resa till National me hundarna är inställd då de blev strul me pengabetalning till stugan.. väldigt synd, för ja såg verkligen fram emot att få träna lydnad till tävlingen där nere, men nu har ja tappat lusten helt till att träna.. funderar till o med på att att avboka valpen som vi bokat, känns inge kul alls längre.. ska på utställning i augusti o den är här uppe på brukshundsklubben, nära å bra o vi kan styra de helt själva när vi vill åka dit.. sen är de en till i september i stockholm så den ska vi nog oxå åka på, får se om vi tar med oss Berta då lr om de bara blir Kira.. o på tal om Kira så har vi äntligen hittat ett foder som funkar :) Eukanubas sensitive digestion, för känsliga magar.. Hon har äntligen börjat gå ner i vikt, humöret är lite bättre och pälsen var längesen den var så fin :)

Nee håll tummarna nu gott folk att träningslusten kommer tillbaka och att de går bra me den nya pållen när han kommer :)

Ha de fina fisken.. puss på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nennir

I en egen liten värld

RSS 2.0